Esittelijöille

Hyvä yrittäjä/yhteistyökumppani kutsumme Teidät ja yrityksenne myymään tuotteita/palveluitanne, luomaan uusia kontakteja ja esittäytymään messuille. Pyydämme, että varaatte messupaikkanne mahdollisimman pikaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset sähköisellä messupaikka-anomuksella. Lisätietoja antaa Sanna Lötjönen sanna.lotjonen@pp.inet.fi tai puh. 0500 838 765.

Aukioloajat ja rakentaminen

Messuosastojen rakentamisen voi aloittaa jo pe 29.6. klo 12 – 21 välisenä aikana. Osastojen tulee olla valmiina lauantaina 30.6. klo 9:30 mennessä. Erityisesti on varottava vaurioittamasta lattiaa ja seiniä, joihin ei saa laittaa kiinteästi mitään. Osastojen purku lauantaina 30.6. klo 17 – 21. Jokainen näytteilleasettaja tuo mukanaan tarvitsemansa pöydät yms. tarvikkeet.

Yhdistykset

Yhdistyksen toiminnan esittelypaikasta (kunta ja yhteistyökumppanit – paikoilla) ei peritä maksua, mutta mikäli yhdistys aikoo myydä jotain (esim. elintarvikkeita, arpoja) niin tuolloin on varattava maksullinen paikka joko sisältä tai ulkoa. Kaikki ilmoittautumiset nettisivujen lomakkeen kautta. Jos suunnitelmissa on maksuton paikka (=ei myyntiä), siitä laitetaan maininta lomakkeen lisätietoihin. Kaikki sisäpaikat ovat Parikkalahallissa. Sähköstä messujärjestäjä veloittaa erikseen. Messutoimikunnassa sovittiin, että elintarvikemyyntiä (makkaraa, kahvia, muikkuja, leivonnaisia yms.) voi harjoittaa vapaasti. Ulkoalueelle on suunnitteilla Lähiruokatori. Jokainen näytteilleasettaja tuo mukanaan tarvitsemansa pöydät yms. tarvikkeet, pöytiä voi vuokrata myös järjestäjältä (3 € / pöytä).